Манні коржі в мультіпекаре Редмонд

Час приготування – 7 хвилин.

Манні коржі мають деякі відмінності від приготованих зі звичайної муки. В першу чергу вони виділяються своєю поживністю. Зрозуміло, варто відзначити і їх приємний смак. Не дарма у цієї страви існує так багато любителів. Досить ніжна консистенція – ще одна особливість.

Готуються манні коржі шалено просто і швидко, особливо якщо скористатися мультіпекарем Редмонд і змінними панелями RAMB-01. Подібний рецепт ми вам сьогодні детально і розкладемо. Читайте уважно і їжте на здоров’я.

Інгредієнти для приготування манних коржів в мультіпекаре Редмонд

  • Манна крупа – 200 грам.
  • Сухі дріжджі – 1 чайна ложка.
  • Рослинна олія – ??1 столова ложка.
  • Цукор – 1 чайна ложка.
  • Сіль – половина чайної ложки.
  • Вода – 125 мілілітрів.

Спосіб приготування манних коржів в мультіпекаре Редмонд

1) Розчиняємо сіль, цукор і дріжджі в підігрітій воді.

2) Ми залишаємо їх постояти протягом 15 хвилин, потім висипаємо манку.

3) Замішуємо тісто, вливаємо в нього масло, потім повторно вимішуємо.

4) Ми залишаємо тісто на 30 хвилин в теплому місці. Після цього робимо обминання. Даємо тісту піднятися.

5) Встановлюємо форму для сендвічів (RAMB-01), включаємо мультіпекарь, чекаємо, поки на ньому загориться зелений індикатор.

6) Укладаємо тісто по всій величині форми.

7) Закриваємо кришку мультіпекаря, готуємо протягом 7 хвилин.