Манти в мультиварці Редмонд

Час приготування – 50 хвилин.

Манти – це національне блюдо Узбекистану, яке сьогодні популярно в багатьох інших країнах світу. Особливо його люблять в Росії.

Манти є дуже смачними і ситними. Вони добре підходять як на обід, так і на вечерю. При цьому зробити їх не дуже складно. Один з цікавих рецептів ми хочемо представити вам в нашій статті. Ми розглянемо, як зробити манти в мультиварці Редмонд.

Що стосується конкретного приладу, ви можете використовувати, наприклад, мультиварку Redmond RMC-M60. Вона буде ідеальним варіантом, так як має програму «Пар».

Інгредієнти для приготування мантів в мультиварці Редмонд

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 500 грам.
  • Яйце куряче – 4 штуки.
  • Вода – 700 мілілітрів.
  • Філе свинини – 300 грам.
  • Філе яловичини – 300 грам.
  • Цибуля ріпчаста – 100 грам.
  • Часник – 5 грам.
  • Сіль, спеції – за смаком.
  • Олія – ??15 грам.

Спосіб приготування мантів в мультиварці Редмонд

1) Спочатку заготовляємо тісто. Робимо в борошні невелике заглиблення, вибиваємо у нього два яйця, додаємо рослинне масло, 200 мілілітрів води, після чого все перемішуємо. Тісто має в підсумку вийти однорідним.

2) Слідом заготовляємо фарш. Промиваємо м’ясо, пропускаємо його через м’ясорубку разом з часником і цибулею, додаємо два яйця, сіль, спеції. Потім фарш перемішуємо.

3) Тісто розгортаємо тонким шаром. Вирізаємо з нього кола. Оптимальний діаметр гуртків – 8 сантиметрів.

4) У середину кожного кружка тесту викладаємо фарш, потім защіпляем краю.

5) В чашу мультиварки Редмонд заливаємо 500 мілілітрів води, встановлюємо в пристрій контейнер для приготування на пару, після чого викладаємо в нього заготовлені манти.

6) Натискаємо кнопку «Меню» і вибираємо програму «Пар». Встановлюємо час на 50 хвилин.

7) Натискаємо кнопку «Старт / Підігрів» і готуємо до закінчення програми.