Торт морквяний в мультиварці Редмонд

Час приготування – 50 хвилин.

Як порадувати себе і своїх близьких в кулінарному плані? Один з прекрасних способів – приготувати морквяний торт в мультиварці Редмонд. Така випічка є дуже смачною, що можна віднести до головних її достоїнств.

Також варто відзначити, що в кухонному приладі вона виходить ще ніжніше, ніж в духовці. Та й готується такий торт досить просто. Ви зможете впоратися з усім менше ніж за годину.

Приготування найкраще протікає на програмі «Випічка». Тому можна використовувати багато мультиварки Редмонд. Наш вибір сьогодні – Redmond RMC-M70.

Інгредієнти для приготування торта морквяного в мультиварці Редмонд

  • Морква – 300 грам.
  • Цукор – 345 грам.
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 200 грам.
  • Яйце куряче – 6 штук.
  • Цукор ванільний – 20 грам.
  • Масло вершкове – 10 грам.
  • Розпушувач – 10 грам.
  • Сир – 400 грам.
  • Цедра апельсина – 30 грам.
  • Вершки 33% жирності – 40 мілілітрів.
  • Сметана 20% жирності – 350 грам.
  • Волоський горіх – 100 грам.
  • Цедра лимонна – 10 грам.
  • Крохмаль картопляний – 10 грам.

Спосіб приготування торта морквяного в мультиварці Редмонд

1) Спочатку робимо корж. Для цього натираємо на дрібній тертці моркву і апельсинову цедру, яйця змішуємо з цукром (220 грам) і збиваємо міксером, додаємо борошно і розпушувач, збиваємо кілька хвилин, потім додаємо натерту моркву і все перемішуємо.

2) Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом, викладаємо в неї тісто.

3) Закриваємо кришку, вибираємо програму «Випічка», запускаємо її на 50 хвилин.

4) Після цього робимо начинку. Сир протираємо через сито, потім змішуємо з цукром (25 грам), вершками, апельсиновою цедрою і ванільним цукром. Збиваємо все міксером.

5) Тепер робимо крем. Для цього змішуємо сметану, крохмаль, цукор і лимонну цедру. Потім збиваємо продукти міксером. Горіхи подрібнюємо ножем.

6) Готовий корж розрізаємо навпіл, на одну половину викладаємо начинку, накриваємо його другою половиною, зверху викладаємо крем. В кінці посипаємо морквяний торт волоськими горіхами.