Торт на швидку руку зі згущеним молоком, рецепти

Варіантів приготування десертів на швидку руку безліч, кожна господиня знає свій вироблений роками рецепт, за яким можна приготувати щось смачне за короткий період часу. Це зручно, якщо не хочеться витрачати надто багато енергії на приготування їжі або потрібно почастувати раптово прийшли гостей.
Торт на швидку руку зі згущеним молоком – це смачна випічка, в якій присутні повітряні і соковиті коржі, а також начинка з мінімуму інгредієнтів.
Торт без випічки може приготувати дитина, а також внести в рецепт свої правки, з рецептом впорається навіть новачок.

Торт без випічки «Ювілейний»

Даний швидкий торт готується з будь-якого печива, яке знайдеться будинку і вершкового масла. В якості начинки виступає згущене молоко і горіхи. Це поєднання надає готовому блюду терпкий і солодкий смак.

складові

  • Варене згущене молоко – 450 г;
  • Будь-який вид горіхів – 350 г;
  • Масло вершкове – 1 упаковка;
  • Печиво – 450 м

приготування

Якщо молоко не варене, то це можна виправити, відправивши банку вариться на маленькому вогні в воді протягом двох годин.

У цей час частина печива потрібно подрібнити в кухонному комбайні до порошкоподібного стану, а частина поламати на довільні шматочки руками.
Волоські горіхи (або мигдаль) очистити від шкірки, заливши окропом на п’ять хвилин. Подрібнити в блендері.
Вершкове масло розтопити до м’якого стану і збити з уже звареної згущеним молоком до однорідного стану. Змішати горіхи, печиво і масу зі згущеного молока, викласти акуратно в форму для випічки з харчовою плівкою і поставити в холодильну камеру до повного застигання.
Перевернути торт на блюдо, зняти плівку і прикрасити згущеним молоком і горіхами, крихтою від печива.

Торт з бісквітом і кремом «Щастя»

складові

  • Пшеничне борошно – 2 склянки;
  • Цукровий пісок рафінад – 250 г;
  • Яйце – 2 шт .;
  • Молоко коров’яче пастеризоване – 300 мл;
  • Брусок маргарину – 150 г;
  • Сік лимонний свіжовичавлений – 1 ст.л .;
  • Сіль (НЕ йодованої) – за смаком;
  • Ванілін – 0,25 ч.л .;
  • Сода харчова – 0,75 ч.л.

Для крему:

  • Масло вершкове – 2 упаковки;
  • Згущене молоко варене – 450 г;
  • Шоколадна крихта – для прикраси.

приготування

Маргарин розтопити на сковороді до рідкого стану і остудити до кімнатної температури. Курячі яйця збити з цукровим піском, ваніллю і сіллю до піни. У яєчну суміш додати молоко і розтоплений маргарин, перемішати за допомогою віночка.

Харчову соду погасити свіжовичавленим соком лимона, додати її до суміші для тіста. Закла борошно невеликими частинами і змішати до повного зникнення грудочок. Тісто вилити у форму для запікання і помістити в духовку на півгодини при температурі до 200 градусів. Відкривати духовку при цьому строго заборонено, так як бісквіт може осісти. Готовий корж розрізати на дві або більше частин ножем або зубною ниткою.
Приготувати крем – масло змішати зі згущеним молоком, підсолодити по смаку. Отриманим кремом щедро змастити теплі коржі і з’єднати їх. Прикрасити торт зі згущеним молоком шоколадною крихтою.

Торт на кефірі зі згущеним молоком

складові

  • Кефір з відсотком жирності 2,5-3,2 – 600 мл;
  • Сода харчова – 1 ч.л .;
  • Цукор рафінад – 450 г;
  • Яйця фермерські – 6 шт .;
  • Сіль (НЕ йодованої) – щіпка;
  • Пшеничне борошно – 500 г;
  • Какао порошок – 3 ст.л.

крем

  • Варене згущене молоко – 550 г;
  • Вершкове масло – 150 г.

приготування

Жирним кефір змішати з іншими компонентами – содою і цукром, додати до суміші яйця і сіль. Перемішати до однорідності. Ввести в тісто поступово і частинами просіяне через залізне сито борошно, кожен раз перемішуючи тісто до повного зникнення грудочок. Отримане тісто розділити на довільну кількість частин, в одну з яких всипати порошок какао. Таким чином вийде два коржа – з шоколадним і ванільним смаком.
Випікати коржі при температурі до 200 градусів до готовності. Перевіряти потрібно шпажкою з дерева, якщо проткнув бісквіт не залишається тісто на шпазі, то він готовий.

Щедро змастити коржі кремом, приготованим з попередньо звареної згущеного молока і вершкового масла. За бажанням можна додатково додати шматочки фруктів або Топпінг. Прикрасити горіхами і відправити в холодильник на 120 хвилин для просочення. Це необов’язково робити, якщо його потрібно терміново подати до столу, але все ж після холодильника торт виходить смачніше.
Тортик можна подавати з шоколадом, гарячими напоями або коктейлями.

Відео